Deborah

Wat een fijne plek! Superlekker eten en fijne speelhoek echt propvol met speelgoed voor de kids. Wij konden lekker borrelen en genieten terwijl onze peuter heerlijk aan het spelen was. Top plek!

Read More
Nadine Klifman
Danielle

Gister daar gegeten voor de derde verjaardag van ons zoontje. Wat een leuke sfeer en wat een super leuke man die de bediening deed gisteren. Zoontje kreeg als verrassing een bak slagroom met sterretjes erin bij zijn pannenkoek, en hij speelde ontzettend leuk op de aanwezige kinderen in. En misschien wel het belangrijkste; de pannenkoeken waren heerlijk  ;). Absolute aanrader en wij komen gauw weer terug.

Read More
Nadine Klifman
Annabet

Creativiteit, oer-Hollands eten en een flinke dosis gezelligheid komen bij Stroop ineen. Echt een aanrader voor iedereen die een afstudeer borrel geeft, een kinderfeestje wil laten slagen, ludiek wil trouwen, een alternatieve vrijdagmiddagborrel organiseert, het buitenleven van Amsterdam wil ervaren. Kortom, bedenk het zo gek als je wil en ik zie mogelijkheden bij Stroop.

Read More
Nadine Klifman
Martine

We waren er een aantal keer. De eerste, verkennende zoektocht, leverde een trieste aanblik op. Regen, nat, uithoek.... Maar onze kinderen en kleinkinderen hadden Stroop al ontdekt! We vieren er nu onze verjaardagen! Met 24 man totaal. El Dorado: voor kinderen, verademing voor ouders en grootouders.

Read More
Nadine Klifman
Kelly V.

Wij hebben heerlijk gegeten bij STROOP! De hamburger was echt verrukkelijk. Leuke en snelle bediening en grappige locatie ook zeker voor kinderen.

Read More
Nadine Klifman
Esther

Wij komen regelmatig bij Stroop voor een snelle verse soep! Heerlijk! Alles vers en goed van smaak. Personeel weet wat er op de kaart staat en waar het vandaag komt. De kinderen kunnen vrij buiten spelen of binnen in de speelhoek.

Read More
Nadine Klifman
Kelly K.

Heel aardig personeel, goede pannenkoek en een prima speelhoek voor de kinderen. We komen hier zeker terug! Buiten ziet er ook heel leuk uit, zeker iets om in de zomer naar toe te gaan.

Read More
Nadine Klifman