pannenkoekenhuis 2

PROOST & STROOP Feestlocatie

PROOST & STROOP is een vrije plek die zich goed leent om het leven te vieren. Kinderfeestjes, verjaardagen, bruiloften, festivalletjes en teamdagen: het team van PROOST & STROOP denkt graag met je mee over hoe we jouw droomfeest kunnen creëren.
Wil je op blote voeten dansen in het gras? Borrelen bij het kampvuur onder de sterren? Een toegankelijke barbecue of juist een cocktailbar? Wij maken dit allemaal voor je waar! Nodig je gasten maar uit, want er is parkeerplek genoeg. En je kan blijven slapen bij de buren van de Amsterdam Farm Lodge

Stroop_bg_blue.png

Van kinderfeest tot bruiloft 

 

Bruiloften


Wist je dat PROOST & STROOP een officiële trouwlocatie is? Op het terrein zijn er verschillende romantische en karakteristieke plekken waar je de liefde kan vieren in het bijzijn van je liefste familie en vrienden. Van een kleine en ingetogen brunch tot een bohemian feest dat een weekend duurt… Het kan allemaal. Onze ambachtelijke keuken werkt zoveel mogelijk met biologische- en seizoensproducten, onder andere uit eigen tuin. We verzorgen graag een feestelijk diner voor jullie en jullie gasten. Dansen of borrelen kan tot in de vroege uurtjes. 

(Kinder)verjaardagen


De eerste verjaardag van je kind is een mijlpaal. Passen ouders, schoonouders, buren, vrienden en hun kinderen niet allemaal in je Amsterdamse huisje? Kom dan bij STROOP genieten van lekkere koffie en versgebakken taart (natuurlijk met de naam van de jarige erop).
En is na deze eerste verjaardag een traditie geboren? Voor kinderen van alle leeftijden maken we hun verjaardag onvergetelijk. Mogen zij kiezen wat ze willen eten? Ze gaan vast voor een pannenkoek met smarties, knettersuiker en huisgemaakte chocopasta.
Kinderfeestje vieren bij ons? We hebben een arrangement bestaande uit pannenkoek versieren, limonade en een ijsje voor €12,50

Overige feesten


Word je 50? Samen 100? Ben je al zo lang verliefd dat  je het wil vieren? Babyshower? Vrijgezellenfeest? Familiereünie? Bij PROOST & STROOP vinden we dat je elke gelegenheid aan moet grijpen om het leven te vieren en te proosten met je naasten. Dit kan in ons restaurant, op het terras, in onze starshade tent met uitzicht op de wijngaard of in de biertuin. Interesse? Maak een afspraak voor een kop koffie en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Stroop_bg_turquoise.png

Meer weten? Neem contact met ons op!

Stroop_bg_green.png
 
 
Stroop_bg_yellow.png