Contact met PROOST & STROOP

Wil je contact met ons opnemen over een groepsreservering? Wil je je aanmelden voor een van onze activiteiten? Wil je informatie over een feestje, bruiloft, teamdag of vergadering? Heb je feedback of speciale wensen? Laat dan hier een bericht achter. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

 
Stroop_bg_green.png
 

Kom langs!

PROOST & STROOP is een verborgen parel op sportpark Melkweg aan de rand van Tuindorp Oostzaan.
Het is even zoeken, maar we wachten je op met warme koffie of een koud pilsje.

PROOST & STROOP
Meteorenweg 272
1035 RN Amsterdam
T: 020 3312351
E: info@proostenstroop.nl
Contact

Op de grote parkeerplaats is altijd ruimte en kun je gratis parkeren.
Vanaf de parkeerplaats ga je door het hek dat leidt naar de handbal-, tennis- en korfbalclubs.
Heb je deze gepasseerd, dan zie je aan de rechterkant de voormalige voetbalkantine, waarin we gehuisvest zijn.
Zie hieronder de routebeschrijving naar de parkeerplaats met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

 
 

Fiets


Kom je met de fiets vanaf de andere kant van het IJ? Neem dan op centraal station de NDSM-pont (12 min) of vanaf Westerdoksdijk de Houthavenveer (9 min). Vanaf de NDSM-werf kun je de snelfietsverbinding richting Zaandam volgen, totdat je bij sportpark de Melkweg uitkomt (9 minuten, voor uitgebreide routebeschrijving klik je op onderstaande foto). Een andere mogelijkheid is om via de Meteorenweg bij ons te komen. Fiets deze helemaal uit tot je niet meer verder kan en dan kom je uit op de parkeerplaats van Sportpark Melkweg. 

Auto


STROOP is met de auto uitstekend bereikbaar. Wij zitten naast knooppunt Coenplein, waar de A10, de A8 en de A5 samenkomen. Vanaf het Coentunnelcircuit volg je de bordjes STROOP tot op de parkeerplaats van Sportpark Melkweg, waar veel gratis parkeerruimte is.

Openbaar vervoer


Bus 35 en 37: stap uit bij halte Meteorenweg (niet te verwarren met Meteorensingel). Sta je met je rug naar de halte, loop dan naar rechts de Meteorenweg op en loop deze helemaal uit tot je bij de parkeerplaats komt.
Bus 36: stap uit bij halte Oostzanerdijk. Loop de Oostzanerdijk aan de linkerkant op en sla dan gelijk rechts de Schutterweg in. Loop deze af tot je bij de Meteorenweg komt en sla rechtsaf. Nog een stukje rechtdoor onder het viaduct door en dan kom je uit op de parkeerplaats van Sportpark Melkweg. 

Stroop_bg_blue.png